Solsikker legeplads med solsejl

28 Feb

Imorgen viser kalenderen 1 marts – officielt den første forårsdag. Vi glæder os til sol, lys, varme.

De fleste kender til at storme ud og slænge sig i solen når  forårssolen bryder frem. Men selv forårssolens uv-stråler kan være stærke – især for små børn, der sidder ude og leger i fx. sandkassen. Solsejl.dk har de sidste mange år samarbejdet med Kræftens Bekæmpelses Solkampagne, hvor bl.a. mange institutioner har lavet en solpolitik og derigennem fået rabat på vores lækre solsejl.

Solkampagnen har lavet en flot manual til, hvordan man kan indrette en solsikker legeplads – bl.a. med vores solsejl. Har du selv små børn i vuggestue eller børnehave? Så anbefal lederen at få en æstetisk smuk og funktionel skyggeløsning, eller måske trænger sandkassen i haven blot til et solsejl?

Hent skyggemanualen her

solsikkerlegeplads

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: