Solsejl foran Øksnehallen

15 Mar

solg

 

For første og sidste gang blev der givet tilladelse til solsejl måtte tage brosten op af pladsen i Kødbyen foran Øksnehallen. Det var hårdt arbejde at få sat alle stolperne i jorden, men resultatet var også iøjenfaldende! Loungen var en del af samarbejdet med Kræftens Bekæmpelses Solkampagne.
Formålet var at skabe en trendy og cool sollounge, hvor de besøgende kunne slænge sig i skyggen i middagssolen, hvor over halvdelen af solens UV-stråler falder. Solsejl leverer solsejl af høj standard og kvalitet og filtrerer 90% af solens UV-stråler, så du kan med god samvtighed sidde i haven under et solsejl mens den stærke middagssol brænder.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: