Ny Solsejlkollektion – få op til 33% i rabat frem til 28 juni

29 May

Alle skal have råd til solbeskyttelse

I Danmark er den hyppigste kræftform hudkræft. Det skyldes, at vi ofte bliver solskoldede og søger sol frem for skygge. Heldigvis er det let at forebygge kræft i huden. I Kræftens Bekæmpelse er det vigtigste råd at søge skygge mellem kl. 12 og 15, for at undgå solens skadelige UV-stråler. Med de trendy og funktionelle solsejl fra Solsejl.dk, er det nu muligt for alle at få solsikret haven eller sandkassen til en pris, hvor alle kan være med.

Forbyg kræft i huden og gør haven sommerklar med ny solsejlskollektion
Solsejl.dk har de sidste mange år samarbejdet med Kræftens Bekæmpelse og leveret solsejl til deres Solkampagne. Solsejl.dk ønsker at være med i kampen mod de mange hudkræft-tilfælde og har derfor importeret en hel ny kollektion solsejl.

”Med den nye kollektion, er det muligt for os at tilbyde en funktionel og smuk skyggeløsning til terrassen, sandkassen, hyggekroge osv. til en tredjedel af prisen i forhold til det det kostede tidligere, da vi kun havde én kollektion. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, så vores nye solsejl beskytter stadig 90% mod solens skadelige UV-a og UV-b stråler”, udtaler direktør i Solsejl.dk Nilan Jarmer
Sommerkampagne
For at den nye kollektion skal komme godt fra start tilbyder Solsejl.dk op til 33% i introduktionsrabat frem til fredag den 28. juni. Grib chancen og gør din have mere solsikker med et af de smukke solsejl. Bestil et af de nye solsejl til nedsat pris via http://www.solsejl.dk

IMG_3703

IMG_3712

foto

Om Solsejl.dk
Solsejl.dk var de første i Danmark, der begyndte at forhandle de knyttede HDPE solsejl. Solsejl har en stor fleksibilitet, da det kan sættes op overalt på mange forskellige måder og i modsætning til de fleste andre solsejl – kun nedtages i vintersæsonen. Solsejl.dk forhandler bla. solsejl fra det Australske Coolaroo, der er verdens største producent af kvalitets solsejl. Grundet den gode kvalitet leverer Solsejl.dk solsejl til Kræftens Bekæmpelses Solkampagne, og har specialiseret sig i at levere og opsætte solsejl i Institutioner og udendørs arealer i firmaer.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til:

Kontaktperson:
Rasmus Riskær-Smidt
7023 7078
solsejl@solsejl.dk

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: